Vores messestand

MultiCare deler erfaringer til forskningens døgn.

MultiCare har deltaget i forskningens døgn i Lemvig Sundhedshus, en spændende messe som gav masser af muligheder for, at udforske den seneste udvikling inden for velfærds- og sundhedsteknologi.

Vores messestand
Vores messestand

På Forskningens døgn fik de besøgende mulighed for at udforske forskellige teknologiske løsninger, der alle sigter mod at forbedre livskvaliteten. MultiCare præsenterede de produkter, som vi mener, der med fordel kan anvendes inden for velfærdsteknologi. Vi havde fokus på produkter både med og uden strøm, som alle bidrager positivt med gode løsninger inden for velfærdsteknologi. Især vores interaktiv hund Max og vores kat Molly vakte begejstring. Af produkter uden strøm faldt mange af de besøgende for Store Bent og Bette Bent. Mange fik prøvet hvor beroligende tyngdeprodukter er, og hvor rart det føles at få en krammer af Bent’erne.

Bette Bent og Store Bent deler krammere ud.
Bette Bent og Store Bent deler krammere ud.

Under forskningens døgn var der en række spændende foredrag og aktiviteter. Fremtidsforsker Anne Skare gav et inspirerende foredrag om emnet “Fra sygdom til sunddom”. Hun delte sin indsigt i fremtidens sundhedsteknologi og hvordan den vil forme vores sundhed og velbefindende.

AI – En fremmed flytter ind.

Desuden var familien fra TV2-dokumentaren “AI – en fremmed flytter ind” til stede for at svare på spørgsmål og dele deres erfaringer med at afprøve kunstig intelligens i hverdagen. Deres tilstedeværelse tilføjede en unik dimension til begivenheden og gav de besøgende mulighed for at forstå de menneskelige aspekter af teknologisk udvikling.

Julia og Zuzia fra TV2 dokumentaren AI - en fremmed flytter ind hygger med vores interaktive dyr.
Julia og Zuzia fra TV2 dokumentaren AI – en fremmed flytter ind hygger med vores interaktive dyr.

Teknologi i kommunerne.

Endelig gav Frederik Ross fra GovTech et fascinerende foredrag om kunstig intelligens og teknologi i kommunerne, hvilket satte fokus på, hvordan disse innovative løsninger kan være med til at revolutionere den offentlige sektor og forbedre servicekvaliteten for borgerne.

Deltagelsen i forskningens døgn var en fantastisk mulighed for MultiCare for at netværke med andre kollegaer i branchen. Vi havde mulighed for at udveksle viden og erfaringer samt udforske nye muligheder for samarbejde og vækst. Hvis du vil vide mere om tankerne bag afholdelse af forskningens døgn kan du på denne hjemmeside finde mere information.

Vi sender til private og offentlige 
i hele Danmark

Vi sender din vare uden beregning når du handler for mindst 800 kroner ekskl. moms

Her hos os kan du betale med EAN-nr, samt alle korttyper

Adresse

Broholmvej 9,
5463 Harndrup
Danmark

Kontakt

Tlf.: +45 7023 5010
E-mail: info@multicare.dk
CVR.: 38728466

Telefontid
Man-Fre: 08.00 – 16.00

Nyhedsbrev

Vi besvarer mails alle hverdage inden for 24 timer

Add to cart