Undervisning i sansestimulation

Vi tilbyder specialiseret undervisning i sansestimulation. Vores team af erfarne konsulenter kan skabe en unik læringsoplevelse, der fokuserer på, hvilken påvirkning sansestimulation har for vores sanser, samt hvordan alle sanserne kan stimuleres på en kontrolleret og fokuseret måde.

Undervisning i sansestimulation
Undervisning i sansestimulation

Vores skræddersyede undervisningstilbud

Vi tilbyder kursus- og undervisningsforløb, hvor det er muligt at skræddersy indholdet helt efter jeres ønsker og behov. Vores undervisning stræber efter at udstyre jer med redskaber og strategier, der kan integreres direkte i jeres praksis.

Undervisning i sansestimulation kan tilrettelægges på mange forskellige måder og med forskellig fokus alt efter jeres ønsker, dog er dialog og erfaringsudveksling altid et nøgleord for os. Gennem deling af viden og erfaringer skaber undervisningen et fundament for samhørighed og en fælles forståelse. Det er nøglen til at bygge bro mellem forskellige perspektiver, og det skaber et fælles grundlag for læring og vækst.

Udover teorien integrerer vi ofte praktiske øvelser og produktafprøvning. Dette skaber en dynamisk læringsoplevelse, hvor deltagerne får hands-on erfaringer og mulighed for mærke effekterne af stimuli på egen krop. Praktiske øvelser og produktafprøvning forankrer teorien i virkeligheden, hvilket ikke blot forbedrer forståelsen, men også styrker evnen til at implementere ny viden effektivt i praksis.

Eksempel på indhold:

  • Introduktion til teori om sansestimuli.
  • Gennemgang og beskrivelse af evt. rum/produkter med fokus på den sansestimulerende effekt.
  • Praksis øvelser – Sansestimulerende aktiviteter med eller uden produkter.
  • Opmærksomhed på hvordan sansernes påvirkes når disse stimuleres.
  • Gennemgang af hvilke pædagogiske og didaktiske opmærksomhedspunkter der er relevante for målgruppen samt dialog og erfaringsudveksling.

Normalt planlægger vi undervisningsforløb med en varighed på 2-3 timer, men dette kan varieres alt efter ønske til indhold.

Oplægget kan f.eks. planlægges som en del af en temadag, på et personalemøde eller lignende. Vi er fleksible i forhold til afvikling, hvor aften og weekend også er muligt.

Hvem kan drage fordel af vores undervisningstilbud?

Vi tilbyder specialiserede undervisningsforløb, der er designet til at imødekomme behovene hos fagpersoner inden for social- og sundhedsområdet. Er I en anden målgruppe, kontakt os og hør, hvad vi kan tilbyde jer.

Kontakt os for at begynde samarbejdet.

Vi ser frem til at være jeres samarbejdspartner i udviklingen af jeres kompetencer og viden inden for sansestimulation. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger, eller hvis I ønsker at planlægge et undervisningsforløb.

Du kan i øvrigt udforske vores sansestimulerende produkter her.

Vi sender til private og offentlige 
i hele Danmark

Vi sender din vare uden beregning når du handler for mindst 800 kroner ekskl. moms

Her hos os kan du betale med EAN-nr, samt alle korttyper

Adresse

Broholmvej 9,
5463 Harndrup
Danmark

Kontakt

Tlf.: +45 7023 5010
E-mail: info@multicare.dk
CVR.: 38728466

Telefontid
Man-Fre: 08.00 – 16.00

Nyhedsbrev

Vi besvarer mails alle hverdage inden for 24 timer

Add to cart