Boblerør i plateau til sanserum

Indret sanserum 

Sanserum (eller snoezelen som er det oprindelige hollandske udtryk) er et multisensorisk miljø, hvor mennesker med sanseintegrations udfordringer kan få kontrollerede og individuelt tilpassede sanseindtryk. Ordet Snoezelen er sammensat af de to hollandske ord ‘snuffelen’ (snuse) og ‘doezelen’ (døse) – to ord, som beskriver oplevelsen af at være i et sanserum rigtigt godt. Det skal nemlig være en rar og dejlig oplevelse at opholde i et sanserum, mens kroppen og sanserne bliver stimuleret på en behagelig måde. Brugerne af rummet vil ofte få en følelse af, at blive afslappet eller opkvikket alt efter om formålet med sanseoplevelsen er arousal øgende eller dæmpende. 

Hos MultiCare er vi eksperter i sanserumsløsninger og vi har over 20 års erfaring bag os. Vi tilbyder et gratis og uforpligtende besøg af én af vores konsulenter, hvor vi sammen gennemgår tanker, ønsker, idéer og udfordringer for jeres sanserum.  Vi udarbejder altid en 3D-tegning af rummet, sammen med et tilbud. På den måde sikrer vi, at du ved præcis hvad du får.

Hvem kan drage nytte af et sanserum?

Alle mennesker kan drage nytte af et sanserum, men især mennesker som har udfordringer med jeres sanseintegration kan have stor gavn af sansestimulering i et sanserum.

Et sanserum hvor det er muligt at stimulere sanserne både visuelt, auditivt, taktilt. Hvor det er muligt, at stimulere både den proprioceptive og vestibulære sans. Formen og mængden af sansestimuli kan tilpasses, så det passer præcist til den enkelte borger, dette er også muligt selvom der er flere brugere der benytter samme rum. Sansestimulering i et sanserum hjælper blandt andet personer med:

 
 • Demens
 • ADHD
 • Autisme
 • Psykisk nedsat funktionsevne
 • Angst
 • Stress

Udover at give en helt unik sansestimulation, kan et sanserum skabe tryghed og berolige. Et sanserum kan skabe afslappende stemning, som kan give en indre ro til brugeren af rummet. Det er altafgørende for en god sansestimuli, at brugeren oplever en rolig og afslappet stemning. Det gør brugeren klar til at modtage en givende sansestimulering af sanserne hvor brugeren er i centrum.

Hvad koster et sanserum?

Der findes ikke 2 sanserum som er helt ens, derfor findes der heller ikke 2 priser som er helt ens. Hos MultiCare er det vigtigt for os at alle sanserum er helt unikt tilpasset brugerne. Derfor kan vi ikke, på forhånd, give jer en pris på hvad jeres nye rum vil koste. Men vi vil meget gerne komme på besøg og efterfølgende lave et tilbud til jer hvor I kan få et samlet overblik over omkostningerne. Vi hjælper også gerne med at rådgive om hvordan der kan søges hjælp til finansieringen.

Kontakt os enten på telefon, e-mail eller ved at udfylde kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig!

Se i øvrigt vores mest populære produkter til sanserum her

Fiberglow gardin som rumdeler til sanserum

Bliv kontaktet

Få en uforpligtende snak om dine behov. Udfyld kontaktformularen neden for, så ringer vi til dig hurtigst muligt.

  Kontakt os for mere information på telefon 7023 5010 eller på E-mail

  Vi sender til private og offentlige 
  i hele Danmark

  Vi sender din vare uden beregning når du handler for mindst 800 kroner ekskl. moms

  Her hos os kan du betale med EAN-nr, samt alle korttyper

  Adresse

  Broholmvej 9,
  5463 Harndrup
  Danmark

  Kontakt

  Tlf.: +45 7023 5010
  E-mail: info@multicare.dk
  CVR.: 38728466

  Telefontid
  Man-Fre: 08.00 – 16.00

  Nyhedsbrev

  Vi besvarer mails alle hverdage inden for 24 timer

  Add to cart