Boblerør i plateau til sanserum - etablering af sanserum

Etablering af sanserum

Sanserum (eller snoezelen, som er det oprindelige hollandske udtryk) er et multisensorisk miljø, hvor mennesker med sanseintegrations udfordringer kan få kontrollerede og individuelt tilpassede sanseindtryk. Ordet Snoezelen er sammensat af de to hollandske ord ‘snuffelen’ (snuse) og ‘doezelen’ (døse) – to ord, som beskriver oplevelsen af at være i et sanserum rigtigt godt. Det skal nemlig være en rar og dejlig oplevelse at opholde sig i et sanserum, mens kroppen og sanserne bliver stimuleret på en behagelig måde. Brugerne af et sanserum vil ofte få en følelse af, at blive afslappet eller opkvikket alt efter om formålet med sanseoplevelsen er arousal øgende eller dæmpende.

Hos MultiCare er vi eksperter i etablering af sanserum, og vi har over 20 års erfaring bag os. Vi tilbyder et gratis og uforpligtende besøg af én af vores konsulenter, hvor vi sammen gennemgår tanker, ønsker, idéer og udfordringer for jeres sanserum.  Vi udarbejder altid en 3D-tegning af rummet, sammen med et tilbud. På den måde sikrer vi, at du ved præcis, hvad du får.

Hvem kan drage nytte af et sanserum?

Alle mennesker kan drage nytte af et sanserum, men især mennesker, som har udfordringer med jeres sanseintegration, kan have stor gavn af sansestimulering i et sanserum.

Et sanserum, hvor det er muligt at stimulere sanserne både visuelt, auditivt, taktilt. Hvor det er muligt, at stimulere både den proprioceptive og vestibulære sans. Formen og mængden af sansestimuli kan tilpasses, så det passer præcist til den enkelte borger, dette er også muligt selvom der er flere brugere der benytter samme rum. Sansestimulering i et sanserum hjælper blandt andet personer med:

  • Demens
  • ADHD
  • Autisme
  • Psykisk nedsat funktionsevne
  • Angst
  • Stress

Udover at give en helt unik sansestimulation, kan et sanserum skabe tryghed og berolige. Et sanserum kan skabe afslappende stemning, som kan give en indre ro til brugeren af rummet. Det er altafgørende for en god sansestimuli, at brugeren oplever en rolig og afslappet stemning. Det gør brugeren klar til at modtage en givende stimulering af sanserne, hvor brugeren er i centrum.

Hvad koster et sanserum?

Der findes ikke 2 sanserum, som er helt ens, derfor findes der heller ikke 2 priser, som er helt ens. Hos MultiCare er det vigtigt for os, at alle sanserum er helt unikt tilpasset brugerne. Derfor kan vi ikke, på forhånd, give jer en pris på, hvad jeres nye sanserum vil koste. Men vi vil meget gerne komme på besøg og efterfølgende lave et tilbud til jer, hvor I kan få et samlet overblik over omkostningerne. Vi hjælper også gerne med at rådgive om hvordan der kan søges hjælp til finansieringen.

Kontakt os enten på telefon, e-mail eller ved at udfylde kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig!

Se i øvrigt vores mest populære produkter til sanserum her

Fiberglow gardin som rumdeler til sanserum

Bliv kontaktet

Få en uforpligtende snak om dine behov. Udfyld kontaktformularen neden for, så ringer vi til dig hurtigst muligt.Kontakt os for mere information på telefon 7023 5010 eller på E-mail

Vi sender til private og offentlige 
i hele Danmark

Vi sender din vare uden beregning når du handler for mindst 800 kroner ekskl. moms

Her hos os kan du betale med EAN-nr, samt alle korttyper

Adresse

Broholmvej 9,
5463 Harndrup
Danmark

Kontakt

Tlf.: +45 7023 5010
E-mail: info@multicare.dk
CVR.: 38728466

Telefontid
Man-Fre: 08.00 – 16.00

Nyhedsbrev

Vi besvarer mails alle hverdage inden for 24 timer

Add to cart