HjemVarerSærlige behovADHDBette Bent

Bette Bent

2.375,00 DKK DKK 1.900,00 DKK ex moms

Bent er et tungt, men dejligt blødt dovendyr på ca. 3 kg. Bent er særlig god til børn der har brug for at mærke sig selv og som har brug for tyngden til at give tryghed.

Barnet kan opnå tryghed ved at placere Bent på skødet og derefter placere armene over skuldrene. På den måde gives der tyngde foran på skuldrene og på benene.

Den ene arm har et bredt elastikarmbånd som hjælper Bent med at holde om barnet. Det er her vigtigt at armene ligger ovenpå hinanden og putter den ene halvdel af hånden under elastikken. Derved er det nemt for barnet at lægge Bent fra sig igen når de føler det er nok.

Mange børn finder trøst ved at sove med Bent. Enten ligge de i ske med ham eller lade ham ligge ovenpå maven/brystet. Tyngden er med til at børn finder ro og kan evt. falde hurtigere i søvn.

Beskrivelse

Beskrivelse

Der er vægtposer i hver arm og det meste af Bents krop er lavet af pels, mens hans ansigt, hænder og fødder er lavet af hør.

Bent kan vaskes i vaskemaskinen i et pudebetræk på 40 grader skånevask. Dog skal poserne i armene og kroppen tages ud inden vask. Skifter Bent facon efter vask kan han formes med hænderne igen. Bent skal stilles på en overflade der ikke suger vand når han skal tørre.

Størrelse: Bredde: 52 cm – Højde: 31 cm

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bette Bent”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *