HjemVarerSærlige behovADHDBette Bent

Bette Bent

2.500,00 kr. DKK

Bent er et tungt men dejligt blødt dovendyr på ca. 3 kg. Bent er særlig god til børn, der har brug for at mærke sig selv, og som har brug for tyngden til at give tryghed.

Barnet kan opnå tryghed ved at placere Bent på skødet og derefter placere armene over skuldrene. På den måde gives der tyngde foran på skuldrene og på benene.

Den ene arm har et bredt elastikarmbånd, som hjælper Bent med at holde om barnet. Det er her vigtigt, at armene ligger ovenpå hinanden, og at den ene halvdel af hånden puttes under elastikken. Derved er det nemt for barnet at lægge Bent fra sig igen, når barnet føler, det er nok.

Mange børn finder trøst ved at sove med Bent. Enten ligger de i ske med ham eller også lader de ham ligge ovenpå maven/brystet. Tyngden er med til, at børn kan finde ro og evt. falde hurtigere i søvn.

Beskrivelse

Beskrivelse

Tyngdebamse til børn er til de lidt større børn, der har brug for at finde ro i kroppen. Denne type bamse bruger tyngde til at hjælpe børn til at mærke kroppen og få en fornemmelse af tryghed.

Der er vægtposer i hver arm, og det meste af Bents krop er lavet af pels, mens hans ansigt, hænder og fødder er lavet af hør.

Fakta:

  • Bent kan vaskes i vaskemaskinen i et pudebetræk på 40 grader skånevask. Dog skal poserne i armene og kroppen tages ud inden vask. Skifter Bent facon efter vask, kan han formes med hænderne igen. Bent skal stilles på en overflade, der ikke suger vand, når han skal tørre.
  • Størrelse: Bredde: 52 cm – Højde: 31 cm
  • Bette Bent er en tyngdebamse til børn, og den gør det samme som Baby Bent til de mindre børn og Store Bent til voksne. Voksne kan dog også bruge Bette Bent, hvis de føler Store Bent bliver for tung.

Se vores øvrige udvalg af sansestimulerende produkter her