HjemVarerSærlige behovADHDStore Bent

Store Bent

3.000,00 kr. DKK

Store Bent er et dejligt tyngdedyr til voksne og store børn. Han er et tungt, men dejligt blødt dovendyr på ca. 4 kg. Store Bent er især god til mennesker med f.eks. demens, der har brug for at mærke sig selv, og som har brug for tyngde til at give tryghed.

Beskrivelse

Beskrivelse

Tyngdedyr til voksne og store børn har flere funktioner. De kan også bruges i sovesituationer, hvor de kan være den “hånd” som nogle mennesker med demens har brug for for at kunne føle sig trygge i deres seng. Læg Store Bent ved siden af borgeren eller ovenpå borgeren, og lad borgeren føle vægten af ham.

Store Bent har et indbydende udseende, som vækker tillid og giver en lyst til at putte og nusse med ham. Bent placeres på skødet, og derefter løftes armene op over skuldrene. Tyngden fra Bent vil give borgeren en fornemmelse af tryghed.

Fakta:

Store Bent kan vaskes i vaskemaskinen i et pudebetræk på 40 grader skånevask. Dog skal poserne i armene og kroppen tages ud inden vask, følg vaskeanvisning på hangtag.

Skifter Bent facon efter vask, kan han formes med hænderne igen. Bent skal stilles på en overflade, der ikke suger vand, når han skal tørre.

Størrelse:

  • Bredde: 63cm
  • Højde: 39cm
  • Vægt: 4,5 kg

Hvis Store Bent føles for stor eller tung, findes også tyngdebamsen Bette Bent eller den endnu mindre Baby Bent.

Se vores øvrige udvalg af sansestimulerende produkter her