Sanserum - om os

Sanseintegration fra specialværksted

MultiCare: Vi er specialister i sanserum

MultiCare har siden 2005 været en del af ProComfort, som har specialiseret sig i at udføre specialtilpasning af hjælpemidler til mennesker med funktionsnedsætning. Du finder et hav af sansestimulerende artikler i shoppen og søger du specialviden er du altid velkommen til, at kontakte os. Med mange års erfaring med hjælpemidler og specialtilretning er MultiCare din førende forhandler af sanserumsartikler.

Fordi vi hos MultiCare har eget specialværksted, kan vi derfor også tilbyde at lave individuelle løsninger til sanserum. Dette kan fx være et boldbad efter mål, med særlige ønsker til facon eller mørklægningsgardiner til vinduer og døre med specielle mål eller funktioner. Vi skaber også plateauer til boblerør, lyshimmel mm. efter mål og listen forstsætter.

Hos MultiCare er det kun fantasien, der sætter grænsen. 

hvordan vi kom hertil og hvad vi kan

Snoezelen siden 1989

MultiCare har forhandlet Barry Emons’ produkter siden 1985 – en del af Hollands snoezelen-koncept fra 70’erne

Mere end 20 års erfaring

Vi er eksperter i design og optimering af sanserum og har leveret hundreder af sanserum i Danmark

MultiCare konsulent ikon

Bestil et konsultentbesøg

Vores dygtige konsulent kan få drømme til at gå i opfyldelse. Vi kommer gerne ud på et uforpligtende besøg.

Brugeren i centrum

Vi er specialister i sansestimulans og sanserum. Derfor tager vi altid udgangspunkt i bruger og behov

MultiCares sanserum og sanseintegration

Hvad er et sanserum?

Du finder typisk sanserum i institutioner som arbejder med mennesker med nedsat funktionsevne. Et sådan rum, vil være udstyret med bløde møbelarrangementer, fx senge eller lege-møbler alt efter brugernes behov og ønsker. Arten, styrken og mængden af stimuli tilpasses den enkelte bruger samtidig med, at sanserummets udstyring afskærmer for udefrakommende sanseindtryk. Brugeren får herved hjælp til at slappe af og fokusere sin opmærksomhed. Hos MultiCare integrerer vi desuden sansestimuli i fx et privat værelse i en institution.

Sansestimulerende teknologi

Hos MultiCare bruger vi virtuelle og interaktive sanse-integrationsprodukter til at skabe rum. Den nyeste teknologi giver os mulighed for, at skabe en kontrolleret og specialiseret sansemæssig påvirkning ved brug af fx lys, lyd og vibration. I kraft af at moderne teknologi hele tiden baner vejen for bedre produkter i hjælpemiddelbranchen, er vi hos MultiCare altid på pletten. Du finder os på en række messer og kan opleve os som forelæsere på seminarer rundt omkring i Danmark. Hold dig opdateret ved at like og følge vores Facebook-profil her.

Leg og fantasi i sanserummet

For børn eller aldersmæssigt tilbagestillede patienter er leg altid et givende udgangspunkt og en vigtig komponent i udformningen af et sanserum. De fleste børn og barnlige sjæle bevarer nemlig bedst motivationen til, at opholde sig i et sanserum i længere tid ad gangen når der er fokus på leg og sjov – og netop længden af opholdet i et sanserum bestemmer sansestimuleringens gode virkninger. Derfor har vi hos MultiCare et særligt fokus på fri leg, udviklingen af fantasi og opretholdelsen af koncentration når vi udvikler vores sanserum.

Webshop og sansestimuliprodukter

I vores webshop finder du sansestimulationsprodukter, med alt fra kugledyner, boblerør og interaktive pelsdyr. Sanseprodukterne er opdelt i kategorier fx ‘særlige behov’, ‘sanser’ mm. Det betyder, at du hurtigt og effektivt kan finde frem til produkter, som er relevante for et givent problemfelt. Hvis du herudover har særlige ønsker til sansestimulationsprodukter, som du ikke finder i vores webshop, er du meget velkommen til at kontakte os. Så vender vi tilbage med mulighederne for fremstilling eller bestilling af dine ønskede produkter. 

Hvorfor vælge et sanserum?

Forskningen peger på, at sansestimulans har en særlig gavnlig indvirkning på mennesker som lider af demens, ADHD, autisme, samt en længere række af andre psykiske og fysiske handicap. Et sanserum er rart at opholde sig i – både for brugere, men også for de terapeuter og pædagoger som har deres daglige gang i rummet med brugerne. Opholdet i et sanserum kan virke meditativt for enhver og har således mange positive mindfullness- og wellness-virkninger. Du kan læse mere om forskningen bag sansestimulans på vores blog.

Indretning af sanserum

Indretningen af et sanserum tager altid udgangspunkt i brugeren. Typen af brugere og deres individuelle behov vil altid være centrum for vores anbefalinger til udvælgelse af sansestimulerende artikler i et sanserum. Vi ved at alle mennesker er forskellige og ligeså er enhver type af funktionsnedsættelse eller sygdom. Derfor foretager vi altid en grundig og fagligt betinget vurdering af, hvilke hjælpemidler der bør ibrugtages for, at bruger kan opnå de bedste udviklingsmæssige resultater som følge af vores sanserumsløsninger.

Konsulentbesøg og faglig ekspertise

Vi kommer gerne på konsulentbesøg. På vores besøg foretager vores konsulent en vurdering af lokalets indretning og størrelse, lysindfald, loftshøjde og andre forudsætninger for den videre sanseintegration. I den videre dialog med Jer foretages en dybdeborende vurdering af brugerens sanse-behov og der afgives i forlængelse heraf en sanseprofil, samt forslag til rummets indretning. Ud fra besøget udarbejdes efterfølgende et uforpligtende tilbud og en 3D grundtegning af det nye sanserum. Du kan bestille et konsulentbesøg ved at klikke her.

Design-selv sanserum

Kan du slet ikke vente med, at opsætte et sanserum? Og føler du dig kompetent nok indenfor sansestimuleringens verden til selv at træffe beslutningerne? Det er helt okay med os. Send os blot en e-mail med en tegning af lokalet, hvorpå du påfører mål, udvælgelse af produkter og lad os sende jer et godt tilbud. Fordi vi hos MultiCare har over 20 års brancheerfaring og er eksperter i integration og design af sanserumsløsninger, giver vi dog altid gerne vores gode råd med på vejen. På den måde sikrer vi altid vores høje standard – også når det gælder dit nye spændende DIY-projekt

Bliv samarbejdspartner

Hos MultiCare er vi altid på udkig efter nye kræfter og samarbejdspartnere, som vil være med til at gøre en forskel i branchen. Vi er et innovativt team, som arbejder ud fra en filosofi om, at bruger altid er i centrum. Vi er altid først på den nyeste brancheviden og -forskning. Derfor søger vi samarbejdspartnere, som kan bidrage hertil. 

Vores historie

Snoezel-arven

MultiCare blev i 1989 Danmarks første forhandler af snoezelen-produkter fra hollandske Barry Emons. Snoezelen referer til en sammentrækning af de to hollandske ord snuffelen og doezelen – altså at snuse og døse. Konceptet snoezelen blev opfundet i Holland i 1970’erne Snoezelen og er forgængeren for hvad vi i dag kender som sanserum.  Snoezelen anvendes som en grundtanke om, at anvende sansestimulerende værkstøjer til forskellige pædagogiske og terapeutiske formål om at behandle en række problemer eller sygdommme hos mennesker med funktionsnedsættelse.

Snoezelen - Barry Emons
Snoezelen - Sanserum

Det siger vores kunder

“Jeg oplevede at få super god service og hurtig levering. Jeg takker for en effektiv behandling og vil helt sikkert bestille produkter herfra igen”

Fra Trustpilot

En del af ProComfort siden 2005

I over 15 år har MultiCare opereret under specialtilretningsvirksomheden ProComfort, som tilpasser hjælpemidler ​med speciale i kørestole og resultatet af fusionen mellem de to. ProComfort er desuden producent af Illum Bergen kørestole. Resultatet af fusion mellem de to virksomheder har tilladt MultiCare, at blive én af Danmarks førende specialtilrettere af sanserum og sanseintegrationsprodukter.
Sanserum

Vi sender til private og offentlige i hele DK

Sanserums ikon

Vores priser er konkurrencedygtige

MultiCare webshop ikon

Hos os kan du betale via EAN-nummer

Adresse

Broholmvej 9,
5463 Harndrup
Danmark

Kontakt

Tlf.: +45 7023 5010
E-mail: info@multicare.dk
CVR.: 38728466

Telefontid
Man-Fre: 08.00 – 16.00

Vi besvarer mails alle hverdage inden for 24 timer

Nyhedsbrev

© 2019 Multicare. Ny hjemmeside af Kreer.dk
Add to cart