HjemVarerSanserAuditivKatten Carlo – Interaktiv selskabskat

Katten Carlo – Interaktiv selskabskat

2.850,00 kr. DKK inkl. moms

Er du klar til at opleve en helt ny verden af katteagtig intelligens? Så lad os præsentere Katten Carlo – den ultimative virtuelle kat, han er skabt til at skabe tryghed, interagere og bringe glæde. Carlo er den perfekte selskabskat til dem som ikke har mulighed for, at have en levende kat og man behøver ikke bekymre sig om allergi, rengøring af kattebakken eller fodring.

Katten Carlo er baseret på teknologi fra AI (kunstig intelligens) og har indbygget sensorer på hoved, hage, bryst og krop, hvilket gør at han reagerer livagtigt på berøring. Han kan også lystre bestemte stemmekommandoer som skal gives på engelsk.

Pelsen er utrolig blød og fluffy, lige klar til at blive nusset og de meget bløde poter indbyder også til at blive nulret. Carlo er designet til at ligne en Ragdoll-kat.

Carlos øjne lyser smukt op (de er små LED lamper) og han kan lave symboler i øjnene til de forskellige stemmekommandoer. Det er også muligt at justere lysstyrken efter behov.

 

Beskrivelse

Beskrivelse

Størrelse: Længde: 68cm – Bredde: 25cm – Højde 18cm

Vægt: ca. 1,1kg

Carlo har tydelige vibrationer når han spinder og når hjerteslaget mærkes ved at holde hånden på ryggen.

Carlo tændes og slukkes under maven – Han har desuden en mutefunktion hvis lyden af miav er generende for nogle.

Udover Carlo medfølger følgende:

Brugermanal, genopladeligt batteri, ledning til opladning, en kam og en fnugrulle. Oplader medfølger ikke, men en alm USB lader kan bruges.

Der kan tilkøbes skumrens som Carlo kan rengøres med.

Varenummer (SKU): V0098990721 Kategorier: , , , , , , , , ,

Du kunne også være interesseret i...