HjemVarerSanserAuditivKatten Carlo – Interaktiv selskabskat

Katten Carlo – Interaktiv selskabskat

2.850,00 kr. DKK

Carlo er en interaktiv robotkat til ældre og demente. Han er lavet til at skabe tryghed, interagere og bringe glæde. Carlo er den perfekte selskabskat til dem, som ikke har mulighed for, at have en levende kat, og man behøver ikke bekymre sig om allergi, rengøring af kattebakken eller fodring.

Beskrivelse

Beskrivelse

 

Katten Carlo, en interaktiv robotkat til ældre og demente, er baseret på teknologi fra AI (kunstig intelligens) og har indbygget sensorer på hoved, hage, bryst og krop, hvilket gør at han reagerer livagtigt på berøring. Han kan også lystre bestemte stemmekommandoer som skal gives på engelsk.

Pelsen er utrolig blød og fluffy, lige klar til at blive nusset og de meget bløde poter indbyder også til at blive nulret. Carlo er designet til at ligne en Ragdoll-kat.

Carlos øjne lyser smukt op (de er små LED lamper) og han kan lave symboler i øjnene til de forskellige stemmekommandoer. Det er også muligt at justere lysstyrken efter behov.
Carlo har tydelige vibrationer når han spinder og når hjerteslaget mærkes ved at holde hånden på ryggen. Han er en rigtig selskabskat!

Fakta:

  • Carlo tændes og slukkes under maven – Han har desuden en mutefunktion hvis lyden af miav er generende for nogle.
  • Størrelse: Længde: 68cm – Bredde: 25cm – Højde 18cm
  • Vægt: ca. 1,1kg

Udover Carlo medfølger følgende:

Brugermanal, genopladeligt batteri, ledning til opladning, en kam og en fnugrulle. Oplader medfølger ikke, men en alm USB lader kan bruges.
Der kan tilkøbes skumrens som Carlo kan rengøres med.

Du kunne også være interesseret i...