HjemVarerSærlige behovADHDKugledyne til voksne 200 cm

Kugledyne til voksne 200 cm

4.813,75 kr.5.610,10 kr. DKK

En kugledyne til voksne hjælper dig til en bedre søvn. Kugledynens blå farve signalerer; nu skal man sove, og påvirker hjernen på en sådan måde.

Beskrivelse

Beskrivelse

En kugledyne til voksne hjælper dig til en god søvn, hvilket bevirker, at man er mere frisk og veludhvilet dagen efter. Med en god søvn er rammen sat, så man bedre kan håndtere stressede situationer, hvilket i sidste ende vil skabe en bedre hverdag, og give mere livskvalitet.

Kugledyner og andre sansestimulerende produkter påvirker kroppens sanseceller. Centralnervesystemet reagerer ved at sortere, tolke, forbinde og samordne alle disse sanseindtryk. Stimulationen fører til øget kropsbevidsthed, balance, ro og velvære. Dette har en terapeutisk og beroligende virkning for en lang række diagnoser, som f.eks. autisme og ADHD.

Vægten i dynen er med til at dynen slutter sig helt tæt ind til dig, og giver dig en tryghedsfornemmelse så man bedre kan bekæmpe evt. uro i kroppen, eller hjælper dig til at sove igennem hele natten og få en god sammenhængende søvn.

Fakta:

  • Længde: 200 cm
  • Dynen bestilles med forskellig vægt – vælges i menu
Yderligere information

Yderligere information

Vægt

10 kg, 12 kg, 14 kg, 16 kg, 18 kg, 20 kg, 3.3 kg, 4.5 kg, 5.25 kg, 6 kg, 7 kg, 7.5 kg, 8 kg, 0.5 kg, 1.5 kg