HjemVarerSærlige behovADHDKugledyne til voksne 200 cm

Kugledyne til voksne 200 cm

4.813,75 kr.5.610,10 kr. DKK inkl. moms

En kugledyne hjælper dig til en bedre søvn. Kugledynens blå farve signalerer; nu skal man sove, og påvirker hjernen på en sådan måde. Vægten i dynen er med til at dynen slutter sig helt tæt ind til dig, og giver dig en tryghedsfornemmelse så man bedre kan bekæmpe evt. uro i kroppen, eller hjælper dig til at sove igennem hele natten og få en god sammenhængende søvn. En kugledyne bruges ofte af folk med diagnoser så som ADHD, autisme, demens og andre diagnoser.

Beskrivelse

Beskrivelse

Kugledynen hjælper dig til en god søvn, hvilket bevirker at man er mere frisk og veludhvilet dagen efter, så man er klar til dagens mange stress og sanseforstyrrelses indtryk. Med en god søvn er rammen sat, så man bedre kan håndtere disse situationer, hvilket i sidste ende vil skabe en bedre hverdag, og give mere livskvalitet.
Kugledyner og andre sansestimule¬rende pro¬dukter påvirker kroppens sanseceller. Centralnervesystemet reagerer ved at sortere, tolke, forbinde og samordne alle disse sanseindtryk. Stimulationen fører til øget krops¬be¬vidsthed, balance, ro og velvære. Dette har for en lang række diagnoser, som f.eks. autisme og ADHD, en terapeutisk og beroligende virkning.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt

10 kg, 12 kg, 14 kg, 16 kg, 18 kg, 20 kg, 3.3 kg, 4.5 kg, 5.25 kg, 6 kg, 7 kg, 7.5 kg, 8 kg, 0.5 kg, 1.5 kg