HjemVarerSærlige behovADHDFiberglow Classic

Fiberglow Classic

6.717,50 kr.11.792,50 kr. DKK

Fiberoptik er et fantastisk element i et sanserum eller som et enkeltstående produkt. En Fiberglow med lysstrenge fanger opmærksomheden og skaber en helt særlig oplevelse. Det er et vigtigt bidrag til at skabe en helt særlig stemning i et sanserum, da det visuelt stimulerer brugerens sanser.

Beskrivelse

Beskrivelse

En Fiberglow med lysstrenge giver brugeren en helt særlig oplevelse. Det er fascinerende at observere lyset og farverne, som drager ens blik. Man får lyst til at røre ved trådene og se, hvordan lyset spiller mellem ens fingre. Fiberoptik er et uundværligt element i et sanserum, hvor det både kan bruges som rumdeler og et aktivt redskab.

De blidt skiftende farver på Fiberglowens tråde giver intense visuelle og taktile oplevelser. De lette fibertråde lyser i hele trådens længde, når de er tilsluttet den eksterne lyskilde.

Fakta om fiberoptik:

  • Fiberoptikken er fremstillet i supersikkert plastmateriale uden glasfibre indeni. I de lette fibre er hverken elektricitet eller varme, så de er sikre i brug og kan endda tages i munden. Anbefales dog ikke til personer, der er tilbøjelige til at bide.
  • Sammen med vores træhylde med vandfaldseffekt kan fiberoptikken monteres på væggen (træhylde bestilles separat).
  • Sammen med din fiberglow skal du vælge følgende lyskilde:
    MIC4000: Wi-Fi lyskilde inkl. fjernbetjening til fuld kontrol over farver og lysintensitet.
Yderligere information

Yderligere information

Lyskilde

MicroLED 1000, MicroLED 4000

Mængde

100 tråde, 150 tråde, 200 tråde, 300 tråde

Længde

1 meter, 2 meter, 3 meter

Varenummer (SKU): SEN-CL+MIC Kategorier: , , , , , ,

Du kunne også være interesseret i...