HjemVarerSærlige behovAnti-stressTime Timer – ur til struktur

Time Timer – ur til struktur

123,75 kr.1.190,00 kr. DKK

Time Timer er et ur til at skabe struktur i hverdagen. Mange børn har brug for at kunne overskue, hvor lang tid de skal bruge på en opgave, og dette visualiseres nemt med en Time Timer. De fås i forskellige modeller.

Beskrivelse

Beskrivelse

Mange børn kan have svært ved at overskue tiden i skolen eller i andre sammenhænge, og en Time Timer kan derfor være løsningen. Det er et ur til at skabe struktur og overblik, så det bliver mere tydeligt for barnet, hvad der forventes. Det giver ro i maven, at man kan se, hvor lang tid der er tilbage til madpakken eller hvor længe man skal lave lektier.

Time Timere kan således bruges i mange forskellige sammenhænge. De er meget brugt i skolen, men de kan også bruges hjemme, hvor små opgaver som tandbørstning kan virke uoverskuelige. De kan også bruges i forbindelse med sport/træning, hvor tiden skal inddeles, så træningen bliver struktureret.

De forskellige modeller opfylder forskellige behov:

  • MAX (44×44 cm) er den store løsning, der kan bruges i store rum, hvor alle skal kunne se det. I en sportshal for eksempel.
  • PLUS (18 cm høj) er en mindre løsning, som står på et bord. Den findes med 5/20/60 eller 120 minutter.
  • MOD (9,5×9,5×5 cm) er en lille bordmodel, som kan bruges individuelt, og den kan tages med i tasken. Den går op til 60 minutter.
  • TWIST (3,5×3,5) er en helt lille model, som kan monteres på en lodret flade med en magnet på bagsiden. Den drejes for at stille tiden, som går op til 90 minutter.

Se vores øvrige udvalg af produkter til leg og læring her

Yderligere information

Yderligere information

variant

MAX, PLUS 5, PLUS 20, PLUS 60, PLUS 120, MOD, TWIST, Original 30×30, Original 20×20, Tavle til MOD

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,