HjemVarerSærlige behovGrovmotorikSWNX Restless

SWNX Restless

1.235,00 kr. DKK

En SWNX fodgynge som modvirker motorisk uro er et helt særligt produkt, som virkelig kan stimulere den proprioceptive sans. Fodgyngen er oprindeligt udviklet til at øge koncentrationen hos skolebørn, som kan være udfordret af motorisk uro. Gyngen gør det muligt for børnene at bevæge sig, uden at det forstyrrer undervisningen.

Beskrivelse

Beskrivelse

Denne fodgynge som modvirker motorisk uro henvender sig især til mennesker med handicap eller demens.

På denne restless-model er der lavet ændringer på fodgyngen, så den med fordel kan anvendes af en helt ny og anden målgruppe. Fodgyngen er gjort mindre livlig og mere stabil. På denne måde kan fodgyngen også anvendes med 1 fod.

SWNX fodgyngen kan hjælpe med at stimulere blodomløbet i benene og afhjælpe hævede eller sovende fødder. Fodgyngen kan også anvendes af personer, som sidder i kørestol og som ønsker at få mere bevægelse i benene.

Fodgyngen stimulerer den proprioceptive sans og kan hjælpe med at skabe ro og tryghed for borgere, som kan have meget motorisk uro i kroppen.

SWNX fodgyngen er både udviklet og produceret i Danmark. Gyngen er fremstillet i bæredygtige materialer og vandt i 2018 en Danish Design Award for designet på fodgyngen.

Fakta:

  • Denne SWNX fodgynge er fremstillet i træ og har et indbydende nordisk design.
  • Størrelse: Ø31 cm.
  • Fodgyngen monteres under bordet med det medfølgende beslag, og den kan nemt og enkelt justeres i højden.

 

Varenummer (SKU): V0098990518 Kategorier: , , , , ,