HjemVarerSærlige behovADHDSWNX Orginal

SWNX Orginal

899,00 kr. DKK

En SWNX fodgynge der modvirker uro er et helt særligt produkt, som virkelig kan stimulere den proprioceptive sans. Gyngen er oprindeligt udviklet til at øge koncentrationen hos skolebørn, som kan være udfordret af motorisk uro. Gyngen gør det muligt for børnene at bevæge sig, uden at det forstyrrer undervisningen.

 

Beskrivelse

Beskrivelse

En fodgynge der modvirker uro har også en stor effekt mange andre steder end i klasselokalet. Det kan være under spisebordet hjemme hos familien, når måltiderne skal nydes. Eller det kan være under kontorbordet, når der skal laves lektier eller spilles computer. Der findes utallige muligheder for, hvor en SWNX kan være det helt optimale hjælpemiddel til barnet.

Mennesker er ikke skabt til at sidde stille, vi kan godt lide at bevæge os. En SWNX fodgynge gør det muligt for barnet at bevæge sig, uden at genere andre og uden at det larmer. En SWNX fodgynge kan hjælpe med at dæmpe uro og hyperaktivitet, men erfaringerne viser desuden, at gyngen også kan hjælpe børn, som er passive og har brug for at blive vækket i deres arousal.

Fakta:

  • SWNX gyngen er både udviklet og produceret i Danmark. Gyngen er fremstillet i bæredygtige materialer og vandt i 2018 en Danish Design Award for designet på fodgyngen.
  • Denne SWNX fodgynge er fremstillet i træ og har et indbydende nordisk design.
  • Størrelse: Ø31 cm.
  • Fodgyngen monteres under bordet med det medfølgende beslag, og den kan nemt og enkelt justeres i højden.