HjemVarerSærlige behovADHDSWNX Mini

SWNX Mini

799,00 kr. DKK

En SWNX fodgynge til børn med uro er et helt særligt produkt, som virkelig kan stimulere den proprioceptive sans. Fodgyngen er oprindelig udviklet til at øge koncentrationen hos skolebørn, som kan være udfordret af motorisk uro. Gyngen gør det muligt for børnene at bevæge sig, uden at det forstyrrer undervisningen.

Beskrivelse

Beskrivelse

En fodgynge til børn med uro har også en stor effekt mange andre steder end i klasselokalet. Det kan være under spisebordet hjemme hos familien, når måltiderne skal nydes. Eller det kan være under kontorbordet, når barnet skal koncentrere sig om fx at tegne eller lave andre kreative opgaver. Der findes utallige muligheder for, hvor en SWNX kan være det helt optimale hjælpemiddel til barnet.

Denne model af SWNX gyngen er særlig udviklet til mindre børn i alderen 2 til 7 år. SWNX fodgynge findes også i flere børnehaver. Børnene kan ofte ikke nå gulvet, når de sidder på deres pladser. Her kan SWNX fodgyngen hjælpe børnene med at opnå grounding, når de har mulighed for at have kontakt med en flade hele tiden.

Mennesker er ikke skabt til at sidde stille, vi kan godt lide at bevæge os. En SWNX fodgynge gør det muligt for barnet, at bevæge sig inden at genere andre og uden at det larmer. En SWNX fodgynge kan hjælpe med at dæmpe uro og hyperaktivitet men erfaringerne viser desuden, at gyngen også kan hjælpe børn som er passive og var brug for at blive vækket i deres arousal.

Fakta om fodgynge:

  • SWNX fodgyngen er både udviklet og produceret i Danmark. Gyngen er fremstillet i bæredygtige materialer og vandt i 2018 en Danish Design Award for designet på fodgyngen.
  • Denne SWNX fodgynge er fremstillet i træ og har et indbydende nordisk design.
  • Størrelse: Ø21 cm.
  • Fodgyngen monteres under bordet med det medfølgende beslag, og den kan nemt og enkelt justeres i højden.
Varenummer (SKU): V0098990519 Kategorier: , , , , , , ,