HjemVarerSærlige behovADHDSnoezelvognen Miranda

Snoezelvognen Miranda

62.250,00 kr. DKK

Et mobilt sanserum på hjul. Få mulighed for at tilbyde den optimale fleksibilitet i forhold til sansestimuli med Snoezelvognen Miranda.

 

Beskrivelse

Beskrivelse

Med denne spændende snoezelvogn er du ikke bundet af, at sansestimulien skal foregå i et bestemt sanserum. Miranda er simpelthen et mobilt sanserum på hjul. Stimulien kan komme til borgeren og foregå lige der, hvor borgeren er mest tryg.

Måske kan turen op til et bestemt sanserum være uoverskuelig og for anstrengende, både fysisk og psykisk, for nogle borgere. Snoezelvognen kan også bruges i borgerens egen lejlighed eller andre steder, hvor det giver mening, mulighederne er uendelige fordi vognen er så nem at flytte rundt med.

Snoezelvognen er mobil og indeholder mange af de samme elementer som ses i et sanserum. Udover boblerør og fiberglow indeholder snoezelvognen også en Sensiview projektor, som er utrolig nem at betjene. Den er forprogrammeret med 9 dejlige sansefilm, som kan vises på enten væg eller loft. Den særlige vippefunktion på projektoren gør, at filmene også kan ses liggende i fx en seng.

Ønskes der at vise andre film eller afspille musik er det muligt at tilkoble en computer, der kan afspilles fra.

Fakta:

Vognen indeholder følgende:

  • Boblerør med spejle
  • Fiberglow med 200 tråde.
  • Sensiview med 9 beroligende film.
  • 4 sansebokse med 4 forskellige temaer: Se, høre, føle og dufte.