HjemVarerSærlige behovADHDSnoezelvogn Hydro

Snoezelvogn Hydro

82.375,00 kr. DKK inkl. moms

Med denne spændende snoezelvogn, som er særlig udviklet til vådrum, er du ikke bundet af at sansestimulien skal foregå i et bestemt sanserum. Stimulien kan komme til borgeren og foregå lige der hvor borgeren er mest tryg. Måske turen op til et bestemt sanserum kan være uoverskuelig og for anstrengende, både fysisk og psykisk, for nogle borgere. Snoezelvognen kan også bruges i borgerens egen badeværelse, lejlighed eller andre steder hvor det giver mening, mulighederne er uendelige fordi vognen er så nem at flytte rundt med.

Snoezelvognen er mobil og indeholder mange af de samme elementer som ses i et sanserum. Denne model er unik da den tåler at blive brugt på badeværelser og andre vådrum hvor elektronik ellers ikke er anvendeligt. Det giver mulighed for at skabe et særligt miljø med plads til wellness. For nogle borgere vil hygiejnesituationer blive en bedre og mere tryg oplevelse med denne snoezelvogn.

Udover boblerør og fiberglow indeholder snoezelvognen også en projektor som er nem at betjene. Den særlige vippefunktion på projektoren gør at filmene også kan ses liggende i fx en seng.

 

Beskrivelse

Beskrivelse

Vognen indeholder følgende:

Boblerør med spejle

Fiberglow med 200 tråde.

Projektor til afspilning af film.