HjemVarerSansestimulerende produkterLysSlagfast Boblerør

Slagfast Boblerør

13.686,25 kr. DKK

Med et slagfast boblerør er sikkerheden i top, og du har stadig fornøjelsen af fascinerende visuelle objekter. I et boblerør kan du observere en konstant bevægelse af små luftbobler kombineret med skiftende farver.

Beskrivelse

Beskrivelse

Denne type slagfast boblerør er fremstillet i Polycarbonat som er et særdeles stærkt og holdbart materiale. Røret er slagfast og brudsikkert.

Disse boblerør er særlig anvendelige i psykiatrien, kriminalforsorgen og andre steder hvor der er behov for et højt sikkerhedsniveau.

Farven af vandet og boblerne ændrer sig automatisk ved hjælp af en LED-enhed i foden af boblerøret. Boblerøret har i øvrigt svage vibrationer, som mange godt kan lide at fornemme, når de rører ved boblerøret.

Fakta:

  • Størrelse: Ø 20 x 170 cm – Kontakt os hvis I ønsker priser på andre størrelser.
  • Der kan tilkøbes en fjernbetjening eller en robust brugervenlig styrepult, så man kan styre farverne manuelt.

BEMÆRK – For at undgå at boblerøret kalker til eller bliver inficeret med alger, anbefaler vi at bruge demineraliseret vand (købes separat).

Ved køb af høje boblerør anbefales en vægfikseringsbøjle (købes separat).

Det er muligt at tilkøbe montering af boblerør. Vi sørger at boblerøret bliver monteret korrekt hos kunden. Vi påfylder demineraliseret vand (hvis dette er tilkøbt) og vi monterer boblerøret i vægfikseringsbøjlen som fastgøres i væggen (hvis denne er tilkøbt). Er der tilkøbt plateau placerer vi også boblerøret i det. Ring til os for en pris hvis I ønsker jeres boblerør monteret.

 

 

Du kunne også være interesseret i...