HjemVarerSærlige behovAnti-stressLille Lise

Lille Lise

3.000,00 kr. DKK

Lille Lise er en dukke som er særlige egnet til mennesker med demens, hun er speciel god til at ”vække” de borgere som falder lidt sammen og som har brug for at få øget deres arousal.

Lille Lise har mange små detaljer, der gør at hun er god til at underholde borgerne og afhjælpe at de falder hen.

Tandbørsten kan fx. bruges til spejling i de tilfælde hvor borgeren kan have “glemt” hvorfor man skal børste sine tænder, tandbørsten sidder fast, så den ikke forsvinder.

Demensdukken Lille Lise har mange andre fine detaljer som lynlåse, sløjfer i håret, spænder og lommer.

Der er mange forskellige muligheder for taktil stimuli i de forskellige materialer som Lille Lise er fremstillet i. Det er også muligt selv at tilføje en ekstra detalje i den lille D-ring som er foran på kjolen hvis man ønsker flere dimse muligheder.

Lille Lise har indbygget tyngde i numsen, som giver en fornemmelsen af at man sidder med et lille menneske, tyngden kan også hjælpe borgeren med at finde ro i kroppen.

Lille Lise føles dejlig rar at holde i hånden og de gryn som er i hånden er med til at aktivere det taktile behov.

Højden på Lille Lise er med til at borgerne som holder hende retter sig mere op og får en bedre kropsholdning. Det kan også åbne op for mere dialog mellem borgeren og Lille Lise.

Kjolen sidder fast så den ikke bliver væk. I ryggen af Lille Lise er der en lynlås, som kan åbnes hvori der er en lomme, her er det muligt at lægge vibrerende elementer ind i.

 

Beskrivelse

Beskrivelse

Vægt: 2,7kg

Højde: 72 cm.

Siddehøjde: 42 cm.

Bredde: 32 cm.

Kan vaskes i vaskemaskinen når fyldet tages ud, der følger en udførlig vaskevejledning med til hvordan Lille Lise samles efter vask.

Lille Lise er egnet til borgere fra +5 år.

 

Du kunne også være interesseret i...