HjemVarerSærlige behovAnti-stressLille Lise

Lille Lise

3.000,00 kr. DKK

Lille Lise er en demensdukke med tyngde og aktivitet, som er særligt egnet til mennesker med demens, hun er specielt god til at ”vække” de borgere, som falder lidt sammen, og som har brug for at få øget deres arousal.

Beskrivelse

Beskrivelse

Demensdukke med tyngde og aktivitet – Lille Lise har mange små detaljer, der gør, at hun er god til at underholde borgerne og afhjælpe, at de falder hen.

Tandbørsten kan f.eks. bruges til spejling i de tilfælde, hvor borgeren kan have “glemt”, hvorfor man skal børste sine tænder. Tandbørsten sidder fast, så den ikke forsvinder.

Demensdukken Lille Lise har mange andre fine detaljer som lynlåse, sløjfer i håret, spænder og lommer.

Der er mange forskellige muligheder for taktil stimuli i de forskellige materialer, som Lille Lise er fremstillet i. Den lille D-ring foran på kjolen giver mulighed for at tilføje egne dimse aktiviteter.

Lille Lise har indbygget tyngde i numsen, som giver en fornemmelsen af, at man sidder med et lille menneske. Tyngden kan også hjælpe borgeren med at finde ro i kroppen.

Lille Lise føles dejlig rar at holde i hånden, og de gryn, som er i hånden, er med til at aktivere det taktile behov.

Højden på Lille Lise bidrager til at borgerne, som holder hende, retter sig mere op og får en bedre kropsholdning. Det kan også åbne op for mere dialog mellem borgeren og Lille Lise.

Kjolen sidder fast, så den ikke bliver væk. I ryggen af Lille Lise er der en lynlås, som kan åbnes ind til en lomme. Her er det muligt at lægge vibrerende elementer ind i.

En dukke til demente kan således bidrage med mange aktiviteter og påvirke sanserne.

Fakta:

  • Vægt: 2,7kg
  • Højde: 72 cm.
  • Siddehøjde: 42 cm.
  • Bredde: 32 cm.

Kan vaskes i vaskemaskinen, når fyldet tages ud, der følger en udførlig vaskevejledning med til, hvordan Lille Lise samles efter vask.

Lille Lise er egnet til borgere fra +5 år.

 

Du kunne også være interesseret i...