HjemVarerSærlige behovADHDKugleveste til børn og voksne

Kugleveste til børn og voksne

2.130,14 kr.2.357,20 kr. DKK

En kuglevest har en beroligende effekt på kroppens proprioceptive system.
Kuglevesten fra Spektrum kan have gavnlig effekt på mange problematikker.

Beskrivelse

Beskrivelse

En kuglevest kan hjælpe til at reducere uro, hyperaktivitet, utryghed og angst. Den kan også øge koncentration og opmærksomhed, hvilket kan afhjælpe indlæringsvanskeligheder. Med sin tyngde bidrager vesten med ro og velvære.

Når brugeren oplever større ro, øges evnen til at deltage i dagligdags aktiviteter, som ellers ville være svære at medvirke i. Når kroppen og sindet er roligt, vil det tilmed være nemmere at bevare fokus og koncentration. Dette vil gøre brugeren mere selvhjulpen, hvilket i nogle sammenhænge vil resultere i, at brugeren bliver mindre afhængig af andres hjælp og støtte.

Da kroppens sanseapparat tilpasser sig sanseindtrykkene, bør vesten anvendes i kortere perioder af gangen for at bevare effekten. Det anbefales, at varigheden for anvendelsen af vesten forlænges gradvist. De første gange bør vesten kun anvendes i korte perioder på 5-10 min. Som en generel vejledning bæres vesten efter tilvænning i perioder på 15-30 minutter. Derefter fjernes den i mindst samme længde tid inden den anvendes igen.

Vesten har vægt lommer på skuldrene, der giver et dybt pres, hvor det er virkelig nødvendigt. Kuglevestene er i høj kvalitet, quilted med bomuldsfor. Foringen indeholder 2 lommer, som er strategisk placeret til indføring af vægtposerne.

Alle vægte er aftagelige, hvilket gør det enkelt at vaske vesten ved behov. Lommerne til vægtposerne er placeret på hver skulder og tillader vægte, der skal placeres i overkroppens område – hvilket giver virkningen af at trykke forsigtigt ned på skuldrene – som både er effektiv og komfortabel for bæreren.

Fakta

  • Kuglevesten findes i størrelse XXS til XXXL. Ring til os hvis du har brug for en størrelsesguide.
Yderligere information

Yderligere information

Størrelse

, , , , , , ,