HjemVarerSærlige behovADHDKugledyne til børn 150cm

Kugledyne til børn 150cm

3.719,69 DKK3.919,38 DKK DKK 2.975,75 DKK3.135,50 DKK ex moms

En kugledyne er med til at skabe en bedre søvn for børn med diagnoser, så som autisme, ADHD og andre forstyrrelser. Dynen er blå, hvilket bevirker at den signaler at nu skal du sove, mens vægten i dynen gør at den ligger sig helt tæt ind til kroppen, og giver en dejlig tryghedsfornemmelse. Hjælper bla. til personer som har svært ved at falde i søvn, personer med uro i kroppen, eller personer som generelt har svært ved at sove igennem en hel nat.

Ryd
Beskrivelse

Beskrivelse

Husk en god søvn er afgørende for hvordan dagen udvikler sig. Har man fået en god søvn, så er man mere frisk og i stand til bedre at håndtere de mange stress situationer og sanseforstyrrelser der opstår i løbet af dagen for børn med diagnoser.
Kugledyner og andre sansestimule¬rende pro¬dukter påvirker kroppens sanseceller. Centralnervesystemet reagerer ved at sortere, tolke, forbinde og samordne alle disse sanseindtryk. Stimulationen fører til øget krops¬be¬vidsthed, balance, ro og velvære. Dette har for en lang række diagnoser, som f.eks. autisme og ADHD, en terapeutisk og beroligende virkning.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt

3.3 kg, 4.5 kg, 5.25 kg, 6 kg, 7.5 kg