HjemVarerSærlige behovADHDKugledyne til børn 150cm

Kugledyne til børn 150cm

3.719,69 kr.3.919,38 kr. DKK

En kugledyne er med til at skabe en bedre søvn for børn med diagnoser, så som autisme, ADHD og andre forstyrrelser. Dynen er blå, hvilket får den til at signalere, at nu skal du sove. Vægten i dynen gør, at den ligger sig helt tæt ind til kroppen, og giver en dejlig tryghedsfornemmelse.

Beskrivelse

Beskrivelse

En kugledyne til børn og andre sansestimulerende produkter påvirker kroppens sanseceller. Centralnervesystemet reagerer ved at sortere, tolke, forbinde og samordne alle disse sanseindtryk. Stimulationen fører til øget kropsbevidsthed, balance, ro og velvære. Dette har for en lang række diagnoser, som f.eks. autisme og ADHD, en terapeutisk og beroligende virkning.

Kugledynen hjælper bla. til personer som har svært ved at falde i søvn, personer med uro i kroppen, eller personer som generelt har svært ved at sove igennem en hel nat.

Husk en god søvn er afgørende for hvordan dagen udvikler sig. Har man fået en god søvn, så er man mere frisk og i stand til bedre at håndtere de mange stress situationer og sanseforstyrrelser der opstår i løbet af dagen for børn med diagnoser.

Fakta:

  • Dynerne fås i forskellig tyngde (vælges ved køb)
Yderligere information

Yderligere information

Vægt

3.3 kg, 4.5 kg, 5.25 kg, 6 kg, 7.5 kg