HjemVarerSærlige behovAnti-stressGyngestol XL med fodskammel

Gyngestol XL med fodskammel

16.875,00 kr. DKK

Prøv denne unikke gyngestol med fodskammel til ældre og demente. Gyngestolen, som også fås med musikvibration, er stærkt vanedannende. Det er et fantastisk møbel, der ikke bare giver en behagelig siddestilling, men som også kan give borgeren en beroligende vuggende oplevelse kombineret med musik og vibration. Den skal prøves!

Beskrivelse

Beskrivelse

Denne fantastiske gyngestol med fodskammel til ældre giver en beroligende vuggebevægelse, der har særlig god effekt for demente. Videnskabelige undersøgelser har vist, at gyngebevægelser gør demente mere vågne og opmærksomme, og det reducerer angst og depression.

Gyngestolens vuggefunktion kan låses fast i en behagelig position, hvis man ikke længere ønsker at vugge frem og tilbage. Stolen giver en rigtig god siddestilling med god støtte til ryg og arme. Stolens ryg kan lægges tilbage og låses i den ønskede hældning.

Denne gyngestol med fodskammel er særlig velegnet til borgere som har brug for ekstra plads og komfort.

Musikvibration

Der kan tilkøbes musikvibration til gyngestolen. Med indbygget musikvibration får gyngestolen tilført nogle helt unikke muligheder for stimuli. Vibrationerne fra musikken kan mærkes i ryg og sæde.

Musikken afspilles fra fx telefon, iPad eller musikanlæg via bluetooth. Musikken kan give både en afslappende eller opkvikkende effekt, alt efter hvilken musik der afspilles.

Musikken kan også bruges som erindrings skabende stimuli til borgeren ved fx at afspille borgerens yndlingsmusik, musik fra borgerens ungdom, musik som betyder noget for borgeren, mulighederne er mange.

Du kan se musikvibrationsmodulet ved at trykke på dette link.

Fakta

  • Leveres med fodskammel, der gynger i takt med gyngestolen.
  • Max vægt: 205kg.
  • Sædebredde: 56cm – Sædedybde: 56cm
  • Hynderne er fremstillet i PU kunstlæder.
  • Stolen kan leveres med speciallavede overtræk i inkontinensstof (farve: sort eller grå)
    Skammel: 735,- kr.
    Sæde: 895,- kr.

Hvis du ønsker en af overstående typer betræk, så kontakt os venligst.

Yderligere information

Yderligere information

Stel

Kastanje, Natur

Betræk

Brun, Grå, Sort