HjemVarerGod til børnBogstavklodser

Bogstavklodser

20.625,00 kr. DKK

Brug dette sæt bogstavklodser til aktiv læring – få bevægelse ind i de boglige fag med klodser, der kan bruges både til leg og læring. Børn i indskolingen vil elske dem.

Beskrivelse

Beskrivelse

Disse unikke bogstavklodser til aktiv læring er designet til at skabe bevægelse i undervisningen for de yngste børn i indskolingen. De kan også bruges til at skabe nysgerrighed i forhold til bogstaver og tal hos de ældste børn i børnehaven. Når klodserne stilles til rådighed vil børnene helt automatisk bygge huler og stable klodserne – alt imens de er omgivet af tal og bogstaver.

Pædagoger kan sammen med børnene gå på opdagelse i bogstavernes verden og udforske bogstavernes former, lyd og funktion. Børnene vil helt automatisk få lyst til at stave egne navne og udfordre sig selv i forhold til at stave andre ord. Legen behøver ikke at være struktureret – den opstår helt af sig selv.

Klodserne er designet med bogstaver på siderne og tal på toppen. Man vil derfor også kunne lege med talkendskab. Man kan sammensætte tal til tal med flere cifre, og med regnetegn som +, – og = kan man udforske den første matematik.

Klodserne kan desuden bruges som skamler, da de er lavet i en hård skumtype, der nemt holder børn og voksne. Når man vil lave struktureret læring kan man derfor gøre det i et rum uden andre møbler og skiftevis udnytte klodsernes legeegenskaber i en energisk brug og herefter dæmpe aktiviteten ved at sætte sig på klodserne.

Fakta:

  • Et sæt klodser består af 29 klodser (hele alfabetet)
  • Hver klods har et primært bogstav, der er markeret med en trekant. Denne side bruges, når klodserne skal stilles i alfabetisk rækkefølge.
  • På hver klods er et tal eller et af tegnene +, – eller =. Det giver mulighed for at lege med de første regnearter.
  • Klodserne er lavet af hård skum, der kan bære voksne og børn
  • Størrelse: 30cm x 30cm x 30cm
  • De er betrukket med møbelstof, der er slidstærkt. Det er efterbehandlet, så de er smuds- og vandafvisende samt antibakterielt behandlet. Dette er valgt af hensyn til miljøet.
  • Vedligeholdelse er primært støvsugning. Hvis de bliver meget beskidte kan de vaskes kortvarigt med vand og sæbe under rindende vand. Endelig kan betrækket tages af og vaskes i maskine.

Leveringstid: ca. 14 dage

Se vores øvrige udvalg af produkter til leg og læring her