HjemVarerGod til børnOrdklodser

Ordklodser

21.875,00 kr. DKK

Brug dette sæt ordklodser med de 120 ord – få bevægelse ind i de boglige fag med klodser, der kan bruges både til leg og læring. Børn i indskolingen vil elske dem.

Beskrivelse

Beskrivelse

Disse unikke ordklodser med de 120 ord er designet til at skabe bevægelse i undervisningen for de lidt ældre børn i indskolingen. Fokus er på ord og sammensætning af ord til sætninger. Der er taget udgangspunkt i de 120 ord, men der er flere ord med. Ordene på klodserne er inddelt i farver efter ordklasser. Man har således gode muligheder for at udforske ordklasserne og undersøge deres funktioner i sætningerne. Der er også fokus på ordstilling.

Klodserne kan desuden bruges som skamler, da de er lavet af en hård skumtype, der nemt holder børn og voksne. Når man vil lave struktureret læring kan man derfor gøre det i et rum uden andre møbler og skiftevis udnytte klodsernes legeegenskaber i en energisk brug og herefter dæmpe aktiviteten ved at sætte sig på klodserne.

Fakta:

  • Et sæt klodser består af 30 klodser
  • Klodserne er lavet af hård skum, der kan bære voksne og børn
  • Størrelse: 30cm x 30cm x 30cm
  • De er betrukket med møbelstof, der er slidstærkt. Det er efterbehandlet, så de er smuds- og vandafvisende samt antibakterielt behandlet. Dette er valgt af hensyn til miljøet.
  • Vedligeholdelse er primært støvsugning. Hvis de bliver meget beskidte kan de vaskes kortvarigt med vand og sæbe under rindende vand. Endelig kan betrækket tages af og vaskes i maskine.

Leveringstid: ca. 14 dage

Se vores øvrige udvalg af produkter til leg og læring her