HjemVarerSærlige behovADHDBide-/tyggeprodukter

Bide-/tyggeprodukter

111,25 kr.137,50 kr. DKK

Du finder her et stort og bredt udvalg af forskellige bideting til børn og voksne. Produkterne er særlig gode til oral stimulering samt til sensorisk stimulering af sansecellerne i og omkring munden.

Beskrivelse

Beskrivelse

Bideting til børn og voksne anbefales især til personer med autisme, ADHD, sensoriske behov, angst m.m.

Produkterne kan også hjælpe med at berolige og lindre samt hjælpe med at holde fokus på fx lektielæsning, arbejde eller andre aktiviteter.

Tygge/bide produkterne kan hjælpe med at fremme opfattelsen og følsomheden over for faste strukturer, kan styrke kæbemotorikken og træne tygge og bide bevægelser.

Til mennesker med et stort bide/tyggebehov

  • Giver sensorisk stimulering
  • Et alternativ til at bide fx. negle, trøjer eller blyanter
  • Holdbart design

De udvalgte varianter har forskellige former, teksturer og funktioner som giver forskellig stimulation og opfylder forskellige behov. Se de forskellige varianter ved valg af varetype.

Selv om alle bideprodukterne er i høj kvalitet og holdbare, så er det vigtigt at holde øje med produktet og tjekke det regelmæssigt for skader, da der er stor forskel på hvor hårdt mennesker bider og tygger.

Fakta:

  • Medicinsk FDA Standard materiale
  • 100% fri for tungmetaller
  • 100% fri for Phthalates, PVC, BPA og latex

 

Yderligere information

Yderligere information

variant

T-stykke med dupper i grøn, T-stykke uden dupper – ass. farver, P&Q i orange, Nøgleform i rød, Bidestang med nøglering – ass. farver, Bidestang – rød, Rund med hank i rød