HjemVarerSærlige behovADHDBaby Bent

Baby Bent

799,00 kr. DKK

Tyngdedyr til små børn har en rigtig god effekt, når barnet skal falde til ro og falde i søvn. De skaber en dejlig ro og giver en skøn sanseoplevelse med deres bløde pels. Barnet vil elske at kramme dem.

Beskrivelse

Beskrivelse

Sansebamsen Baby Bent er udformet som et sødt dovendyr. Med tyngden i arme og krop giver han et dejligt og let kram, der kan berolige en urolig krop.

Baby Bent er også en fantastisk ven at putte med når barnet skal sove. Bent kan ligge med sin arm over barnets mave og give en følelse af selskab ved sengetid. Dette kan være med til at give barnet ro og tryghed når det skal sove.

Tyngdedyr til små børn er til de mindste børn fra +1år. Baby Bent fungerer på samme måde som Bette Bent og Store Bent og kan også være et godt alternativ til voksne, som finder de andre størrelser for tunge eller store.

Fakta og vedligeholdelse

  • Vægt 1,7kg
  • Højde: 27cm
  • Bredde: 36cm

Baby Bent kan vaskes i vaskemaskinen, hvis den skulle blive beskidt. Baby Bent  indeholder naturligvis ikke kræftfremkaldende stoffer, og der er ikke brugt flammehæmmende midler på produktet, så du kan have fuld tillid til din barns sikkerhed.