HjemVarerSærlige behovADHDBaby Bent

Baby Bent

799,00 kr. DKK inkl. moms

Baby Bent er en skøn tung sansebamse udformet et sødt dovendyr på 1,7 kg. Baby Bent er særlig god til mindre børn fra +1år, der har brug for at mærke sig selv, og som har brug for tyngden til at give tryghed.

Baby Bent er også en fantastisk ven at putte med når barnet skal sove. Bent kan lægge med sin arm over barnets mave og give en følelse af selskab ved sengetid. Dette kan være med til at give barnet ro og tryghed når det skal sove.

Baby Bent fungerer på samme måde som Bette Bent og Store Bent og kan også være et godt alternativ til voksne, som finder de andre størrelser for tunge eller store.

 

 

Beskrivelse

Beskrivelse

Med tyngden i sine arme og krop giver Baby Bent et dejligt og let kram, der kan berolige en urolig krop. Dette frigiver Oxytocin, der virker beroligende og reducerer stress.

Baby Bent kan vaskes i vaskemaskinen, hvis den skulle blive beskidt. Baby Bent  indeholder naturligvis ikke kræftfremkaldende stoffer, og der er ikke brugt flammehæmmende midler på produktet, så du kan have fuld tillid til din barns sikkerhed.

Vægt 1,7kg

Højde: 27cm

Bredde: 36cm