Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 23 50 10

Send os en e-mail

Bliv klogere på hjernen og sanserne

Charlotte Voetmann

MultiCare samarbejder med Charlotte Voetmann fra firmaet Hjerne & Sundhed.

Charlotte Voetmann er neuropædagogisk konsulent, sygeplejerske, sundhedsplejerske, seksualvejleder og demensvejleder med mange års erfaring inden for neuropædagogik.

I kraft af sine mange års praktiske erfaringer inden for neuropædagogik har Charlotte et særligt øje for, hvordan man med få justeringer i det daglige arbejde kan implementere de neuropædagogiske metoder, og skabe øget trivsel gennem sanseintegration.

Neuropædagogik giver værktøjer og viden om, hvordan hjernen fungerer og gør det muligt for dig at forstå og handle på konkrete forhold i arbejdet med mennesker med plejebehov – uanset diagnose.

Sammen med Charlotte Voetmann tilbyder vi løsninger, der gør jer klogere på neuropædagogik, hjernen og sansebearbejning. Både generelt og i forhold til den enkelte borgers behov for stimulering.


Vælg mellem:

Pakke 1 - Afklaringsforløb via sanseprofil

Stor inkl. rapport - 4 timer

Kortlægning af sultne sanser baseret på interviews af kontaktteamet omkring den enkelte borger (2,5 timer), udarbejdelse af sanseprofil og igangsætning af en handleplan i forhold til døgnrytme samt opfølgning (1,5 time) og endelig rapport.

Lille - uden rapport - 3 timer

Kortlægning af sultne sanser ved interview af kontaktteam (1,5 time) vedr. borgeradfærd, igangsættelse af handleplan (ingen rapport) samt opfølgning (1,5 time).

Der kan tilkøbes undervisning i forbindelse med anvendelse af svar fra sanseprofil. 


Pakke 2 - Introduktion til neuropædagogisk viden og viden om sanser

Introduktion til viden om neuropædagogik, hjernen, sanser og sansebearbejning - for hele personalegruppen.

Kontakt MultiCare for at høre mere. Ring på 7023 5010.

 

Læs artikel fra FOA, hvor Charlotte Voetmann giver sit syn på sultne sanser og betydningen af at give berøring til demente.


 


Nyhedsbrev